top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

BELTÉRI FOTÓ ÉS VIDEÓ 

A belső terek képekkel való vizuális bemutatására már egy kiforrott iparág létezik, azonban a mozgó képekkel történő ábrázolása még csak most kezd hazánkban teret nyerni.

Legyen szó eladó vagy kiadó ingatlanról, vendégházakról, hotelekről vagy éttermekről, egy rövid bemutató videón keresztül más perspektívából lehet szemléltetni a helyiségek hangulatát és kiemelni annak pozitívumait.

 

Általában rövid, lényegretörő videókat készítünk, amelynek hossza körülbelül 1-3 perc. Minden esetben szerzői jogdíjmentes zenéket használunk, így széleskörűen lehet alkalmazni őket a közösségi médiában, weboldalon és egyéb felületeken. A videó felvételekhez 4K-s rögzítésre alkalmas kamerákat és drónt használunk. Olyan torzításmentes nagylátószögű lencséket használunk, amelyek bármilyen teret a valóságtól tágasabbnak mutatnak.

A videót kiegészítő teljes körű fotózási szolgáltatásunk, amely a terek bemutatása mellett részlet fotókat is magában foglal, tökéletes párosítást nyújt egy sikeres marketing kampányhoz. 

 

Egy beltéri fotózás és videózás körülbelül 4-12 órát vesz igénybe attól függően, hogy milyen órákban éri a napfény az ingatlant. Abban ez esetben, ha a beltereket nem éri természetes napfény, professzionális világítást használunk.

 

DSC03076-17-22.jpg
bottom of page